Rie Koch & familie - Det Øde Liv
Jun
30
3:00 PM15:00

Rie Koch & familie - Det Øde Liv

NORDFALSTERS KONCERTHUS: “Det Øde Liv” - koncertforedrag med Rie Koch & familie

Radio- og TV-musikværten Rie Koch tager sin musikalske familie med til ”Det øde liv” – en fortælling i ord og toner om sin slægtning, salonværtinden og mæcenen Friederike Brun, der i starten af 1800 tallet ”holdt salon”, hvor hun samlede tidens store kunstnere omkring sig i København og på landstedet Sophienholm ved Kgs. Lyngby.

View Event →
Christina von Bülow Kvartet
Feb
2
7:00 PM19:00

Christina von Bülow Kvartet

Med dette orkester kan du opleve ”von Bülow’’ i to generationer: mor og søn. Altsaxofonisten Christina von Bülow har igennem snart 30 års karriere været skattet af jazzlyttere ikke mindst for sit lyriske spil og en dyb forståelse og kærlighed til musikken, der igennem årene har ramt mangt et hjerte. Den samme begejstring for musikken har sønnen, guitaristen Pelle von Bülow taget til sig, og har i de seneste år sat sit præg på den danske jazzscene som en både fremragende solist og stærk akkompagnatør. Der er et naturligt og helt særligt musikalsk bånd mellem mor og søn, som giver en exceptionel indforståethed og intimitet til musikken. Rytmegruppen udgøres af Daniel Franck på bas og Frands Rifbjerg på trommer. Begge har i en årrække haft et tæt musikalsk samarbejde både med hinanden og med Christina von Bülow, og med disse to sublime musikere til at fuldende kvartetten er der lagt op til en varm aften med jazz på højeste niveau.

Koncerten er del af Vinterjazz 2018.

View Event →
Brændende Kærlighed på plænen - Middelton
Sep
10
3:00 PM15:00

Brændende Kærlighed på plænen - Middelton

Teatret Brændende Kærlighed spiller igen i år på plænen på Orenæs med sommerens forestilling fra Kongens Have i København. I år tages midtvejskriser på livets midterbane under gakket og kærlig behandling i forestillingen MIDDELTON. Forestillingen er for alle uanset alder, sprog og herkomst - og det er ganske gratis!

Arrangementet er støttet af Guldborgsund Kommune og Statens Kunstfond

View Event →
DEN FORTRYLLENDE CELLO - FOR BØRN!
May
27
4:00 PM16:00

DEN FORTRYLLENDE CELLO - FOR BØRN!

DEN FORTRYLLENDE CELLO!

John Ehde for fuld udblæsning alene med sin cello, nogle magiske rekvisitter, en CD spiller og nogen elektriske effekter. Lær om celloens klanglige muligheder og hør udsnit fra den vidunderlige cellomusik. Overraskende lyde, skøre happenings...

Arrangementet er for børn 5 - 10 år og barnlige sjæle.

View Event →