Christina von Bülow Kvartet
Feb
2
7:00 PM19:00

Christina von Bülow Kvartet

Med dette orkester kan du opleve ”von Bülow’’ i to generationer: mor og søn. Altsaxofonisten Christina von Bülow har igennem snart 30 års karriere været skattet af jazzlyttere ikke mindst for sit lyriske spil og en dyb forståelse og kærlighed til musikken, der igennem årene har ramt mangt et hjerte. Den samme begejstring for musikken har sønnen, guitaristen Pelle von Bülow taget til sig, og har i de seneste år sat sit præg på den danske jazzscene som en både fremragende solist og stærk akkompagnatør. Der er et naturligt og helt særligt musikalsk bånd mellem mor og søn, som giver en exceptionel indforståethed og intimitet til musikken. Rytmegruppen udgøres af Daniel Franck på bas og Frands Rifbjerg på trommer. Begge har i en årrække haft et tæt musikalsk samarbejde både med hinanden og med Christina von Bülow, og med disse to sublime musikere til at fuldende kvartetten er der lagt op til en varm aften med jazz på højeste niveau.

Koncerten er del af Vinterjazz 2018.

View Event →
DEN FORTRYLLENDE CELLO - FOR BØRN!
May
27
4:00 PM16:00

DEN FORTRYLLENDE CELLO - FOR BØRN!

DEN FORTRYLLENDE CELLO!

John Ehde for fuld udblæsning alene med sin cello, nogle magiske rekvisitter, en CD spiller og nogen elektriske effekter. Lær om celloens klanglige muligheder og hør udsnit fra den vidunderlige cellomusik. Overraskende lyde, skøre happenings...

Arrangementet er for børn 5 - 10 år og barnlige sjæle.

View Event →
KONCERTEN ER FLYTTET TIL GYLDENBJERG KIRKE!!! Det Kongelige Kapels Strygekvintet og basunist Lars Hastrup
Jan
29
3:00 PM15:00

KONCERTEN ER FLYTTET TIL GYLDENBJERG KIRKE!!! Det Kongelige Kapels Strygekvintet og basunist Lars Hastrup

Det er nogle af Danmarks fineste musikere, der gæster Orenæs Saloner søndag den 29. januar. Alle er de ansat i Det kgl. Kapel og dyrker sideløbende kammermusikken og deres respektive solokarrierer. Tilsammen udgør de 5 strygere Det kgl. Kapels Strygekvintet og har dertil allieret sig med endnu en musiker fra kapellet, basunisten Lars Hastrup.

View Event →