Back to All Events

The Evergreens

  • Orenæs Saloner 12 Orenæs Skovvej Nørre Alslev, 4840 Denmark (map)

Orenæs Saloners faste stamgæster, Inge Møller og Flemming Petersen, spiller og synger "gode gamle melodier, som man aldrig eller meget sjældent hører".  Der bliver masser af fællessang og et genhør med dansktop og evergreens. De spiller helst gode gamle melodier fra en svunden tid, musik som man aldrig hører mere i radio og TV. Musik fra revyer - film og operetter, musik som er klassikere i dag. Romantisk, blød musik, glad musik, døgnmelodier fra en svunden tid, som er blevet "ørehængere". Sigfred Pedersen, Kai Normann Andersen, Bent Fabricius Bjerre, Sebastian, Knud Pheiffer, Ida og Bent From, Otto Leisner, Volmer Sørensen, Kim Larsen, Keld Heick og mange, mange andre.

Earlier Event: April 19
Wagner og juveler
Later Event: May 14
Katrine Gislinge