Back to All Events

FØDSELSDAG - ÅBENT HUS


For 2 år siden, den 8. juni 2013, lukkede vi op for den første Orenæs Salon - der var ikke så mange gæster, men det var en stor succes! "Gadedigteren" Christian Kronman fortalte medrivende om Sophus Claussen og reciterede digte. Det foregik udendørs under en pavillon, da vejret var bedårende - så vi kunne have kaldt det Orenæs Pavilloner - men da det jo drejede sig om at "holde salon" holdt vi os til den oprindelige idé.

Siden da har der været en lang række arrangementer med en lang række skønne kunstnere fra alle ender af spektret. Lige fra Det Musikalske Selskab til Det Kongelige Kapels Strygekvintet over Knud Romer, improviseret musik, maleriudstilling, trylleri og til Evergreens, Wagner, Messias, Gustav Wied, nonverbalt teater på plænen og meget mere. Det har været en fest!

Tusind tak til det veloplagte publikum og de generøse kunstnere, der gjorde det muligt at etablere en kulturscene på toppen af Nordfalster!

Vi vil gerne invitere jer allesammen til at fejre det med os!

I er alle velkomne fra kl. 14.00 til I ikke gider mere. Vi håber på godt vejr, for vi har måske ikke plads til jer allesammen på samme tid indendøre.

Vi har lidt program til jer:

Kl. 15.00: Bjarne BEL, der har prydet væggene i Orenæs Saloner et års tid med sine spændende malerier, har RE-fernisering. Det betyder, at der denne dag er kommet nye malerier på væggene. Det fejrer vi med at Bjarne fortæller om sine malerier, læser egne digte op og spiller egne sange for jer. Det varer ca. 35 minutter.

Kl. 16.30 synger vi sammen, for Orenæs Saloner har jo altid fællessang. Det varer ca. 35 minutter.

Kl. 18.00 er der linedance på terrassen. Vi instruerer nogle sjove og nemme danse, hvor alle kan være med. Det varer ca. 35 minutter.

Herefter - og imellem programpunkterne - er der fri leg! Man kan gå en tur i skoven, ro ud med jollen, der ligger for svaj udenfor den nye storstrømsbro, prøve en tur i kajakken, kæle med salonkatten eller man kan sætte sig ned på broen, i græsset eller på en stol og hygge sig med os. Vi håber at vores lille sejlskib, som vi lige har købt er sødygtigt, så kan man også få en tur for motor ud og se på sæler. Hen under aften tænder vi bål ved vandet.

Vi har ikke nogen fødselsdagsønskeliste og ønsker ingen gaver! Men hvis I alligevel vil bidrage med noget, så bag en kage, tag en flaske vin under armen eller en pose øl i hånden til fællesbaren. Vi giver kaffen.

VI HÅBER PÅ AT SE JER ALLESAMMEN!