Back to All Events

GRATIS - Teater Brændende Kærlighed: Flueben.

Gadeteaterforestillingen FLUEBEN er en satirisk komedie, der sætter fokus på tidens skønne og frygtindgydende kvinder og de ligeså skønne og forbløffede mænd. Felicias tjekliste for det fede live er lang, og der er mange flueben, der skal sættes, før selfien sidder lige i skabet og hun kan slappe af et øjeblik. En sand tour de force af tilvalg, fravalg, omvalg og afsavn og både smertelige succeser og frydefulde frustrationer på klatreturen mod lykkens tinder. Felicia er en moderne ung kvinde, og giver ikke slip før billedet af den lykkelige fremtid står knivskarpt.


Den står på komik i allerhøjeste gear, når Teatret Brændende Kærlighed tager kærligt fat på præstation, perfektion og panik i sommerens nye forestilling. Det er fysisk teater uden ord, for publikum i alle aldre.

Medvirkende: Tea Rønne, Line Svendsen, Jens Kløft

Manuskript: Annegrete Kraul & Jens Kløft. Instruktion: Bodil El Jørgensen.

Scenografi: Henriette Drejer Lubanski. Musik: Laurits Ougaard
Forestillingen er støttet af Guldborgsund Kommune og Statens Kunstråd.Later Event: August 23
Orenæs Suiten - uropførelse.