Back to All Events

Adam Koch Christensen

ENTRÉ 100 KR - UNDER 18 ÅR 1/2 PRIS

 

Med sine kun 16 år har han allerede vundet en række prestigefyldte konkurrencer både i Danmark og i udlandet - herunder Øresunds Solist Konkurrence og Berlingskes Klassiske Musikkonkurrence. Han skal dog først nu til at starte sin uddannelse på musikkonservatoriet i København.

Adam Koch Christensen har ikke musikken fra fremmede – hans mor er sangeren og DR P2 radioværten Rie Koch og faderen er uddannet guitarist men fungerer mest som tandlæge i Præstø, hvor familien bor. Lejlighedsvist optræder familien sammen, hvilket man vil kunne opleve i Orenæs Saloner i 2017.

Programmet denne lørdag eftermiddag med den unge violinløve bliver med musik af bl.a. Johannes Brahms, Francis Poulenc og den danske komponist Poul Ruders og på flyglet akkompagnerer Berit Johansen Tange, der er en erfaren og efterspurgt akkompagnatør og kammermusiker.

Arrangementet er støttet af Kulturelt Samråd i Guldborgsund.