Back to All Events

Simone Sand Victor og Ulrich Stærk

  • NORDFALSTERS KONCERTHUS Nørre Alslev Langgade 68 Nørre Alslev, 4840 Denmark (map)

Simone Sand Victor, sang

Ulrich Stærk, klaver

De der deltog i en af de for nylig afholdte vandreforestillinger “Vinterreje på Masnedøfortet” vil især huske den internationalt anerkendte Ulrich Stærk som en forrygende pianist der formår at spille som et helt orkester, når han med et kæmpe arsenal af udtryksmidler samarbejder med sangerne om at få det optimale ud af musikken.

Ulrich Staerk 1.jpg

Ved koncerten denne torsdag i Nordfalsters Koncerthus har han taget den unge fremstormende operasanger Simone Sand Victor med til en aften med en lang række af elskede heltindenumre i bel cantoens tegn.

Simone Sand Victor har modtaget en række prestigefyldte priser for sin smukke sang. I 2012 vandt hun førstepris i “Unge spiller klassisk”, i 2014 den Fynske Operapris “Unge Sangere” og i 2015 Operaens Venners Publikumspris.

Ulrich Stærk har siden sin debutkoncert for knap 30 år siden manifesteret sig som en internationalt overmåde efterspurgt koncertpianist og han har samarbejdet med en lang række af musikverdenens største solistnavne.

Ved koncerten bliver der fremført operaarier af bl. a. Puccini, Verdi og Francesco Cilea og Ulrich Stærk spiller udvalgte klaverstykker af Carl Nielsen, Wagner og Puccini.