Back to All Events

Ok Nok Kongo! Jazz i Nordfalsters Koncerthus

  • Nordfalsters Koncerthus 68 Nørre Alslev Langgade Nørre Alslev, 4840 Denmark (map)

I Ok Nok Kongo leger musikken med stilarterne uden at miste dialogen med publikum. Ok Nok Kongo bevæger sig ubesværet mellem blues, groove, frække temaer og farverige stemninger fremført legende og virtuost med en smittende spilleglæde.

Op igennem 90erne var Ok Nok Kongo toneangivende på den danske jazzscene, i en grad der gav genlyd internationalt.
Under Copenhagen Jazzfestival 2017, skrev Christian Munch Hansen i Politiken at Ok Nok Kongo var The Missing link, mellem 90ernes noget konservative jazzscene og 0’ernes stærke Ilk bevægelse. Der er garanti for smittende spilleglæde og et festfyrværkeri af underholdende temaer.

Thomas Agergaard: Saxofoner

Anders Banke: Saxofoner og Klarinetter

Mikkel Ploug: Guitar

Martin Andersen: Trommer

Nils Davidsen: Bas