Tilbage til Alle begivenheder

AFLYST!!! Suppekoncert med Ben Malinowski

  • Nordfalsters Koncerthus 68 Nørre Alslev Langgade Nørre Alslev, 4840 Denmark (kort)

Studerende - Ben Malinowski fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium spiller koncert torsdag d. 2 april kl. 17.00 i Nordfalsters Koncerthus.

Fra de vindblæste højdedrag i Skotland er Ben kommet hele vejen til Danmark for at studere på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, hvor han nu er igang med at ekspertgøre sig inden for klassisk guitar på DKDMs solistuddannelse.

Ben begyndte som trettenårig at spille elektrisk guitar, men kun tre år senere blev han fanget af den klassiske guitars bløde klang og startede derfra sin rejse som klassisk musiker. Som attenårig startede Ben sin bacheloruddannelse på Edinburgh Napier University som klassisk guitarist, hvor han, efter flere års studier, afsluttede med højeste karakter.

De sidste to år har Ben været under vingerne hos guitarprofessorerne Jesper Sivebæk og Per Pålsson på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, og afslutter sin solistudannelse i sommeren 2021.

Repertoiret til koncerten vil bestå af musik komponeret af Sylvius Leopold Weiss, Luigi Legnani, Hans Werner Henze mfl.

Koncerten er en såkaldt "suppekoncerter", så inkl. i entrébilletten er en skål frisklavet økologisk suppe med brød. 

Man kan med fordel springe forberedelserne til aftensmaden over og tage familie, venner og naboer i hånden og køre til Nordfalsters Koncerthus, der sørger for både underholdning og aftensmad.