Back to All Events

Duo Holm/Swensen

Deres unge alder til trods er de to musikere rutinerede både som solister og kammermusikere og har hver især modtaget en skov af priser og anerkendelser.

Den 19-årige cellist Jonathan Algot Swensen modtag allerede som 14-årig førsteprisen i konkurrencen ”Øresundssolist” i den unge kategori og senere som 18-årig igen i den ældre kategori, ligesom han udover flere andre prestigefyldte førstepriser modtog DR P2s talentpris i år. Han har optrådt på flere internationale klassiske musikfestivaler, herunder Arcadia festivalen i England og Copenhagen Summer Festival på Charlottenborg, hvor han har modtaget festivalens talentpris.

Den 20-årige pianist Elias Holm har efter sin uddannelse på konservatoriet i København fortsat studierne hos professor Klaus Hellwig på Universität der Künste i Berlin. Som 17-årig modtog han ”Grand Prix” i den internationale klaverkonkurrence Music Without Limits i Litauen, ligesom han bliver understøttet af Augustinus Fonden, der har stillet ham et nyt Steinway flygel til rådighed i hele hans studietid. Elias har de seneste år spillet et stort antal solo - og kammermusikkoncerter i Danmark, bl.a. på Copenhagen Summer Festival, Hindsgavl Festival og Schubertiaden i Roskilde.

De unge løver spiller i Orenæs Saloner to cellosonater af Cesar Franck og Claude Debussy, 3 Fantasistykker af Robert Schumann og uddrag af 6 Moments Musiceaux af Franz Schubert.

Koncerten i er støttet af Augustinus Fonden, SN´s Kultur- og Erhvervsfond, Guldborgsund Kommune og Statens Kunstfond.

Earlier Event: September 3
Royal Danish Brass - open air!
Later Event: October 15
Marcus Mohlin og venner