Back to All Events

Henrik Skorá - fernisering, foredrag og jazz

Det næste par måneder udstiller Henrik Skorá i Orenæs Saloner. Ved ferniseringen giver billedkunstneren fra Gåbense et humoristisk indspark om at forfølge sine drømme og nå sine mål, han fortæller om sine malerier og spiller jazz på flyglet.

Skorá forlod for 10 år siden et godt job indenfor salg og marketing i toppen af en international elektronisk virksomhed for at hellige sig maleriet. Samtidigt flyttede han fra København til Nordfalster, hvor han nu arbejder i sit atelier, udstiller og holder foredrag. Skorá er en habil jazzpianist og han fortæller om, hvordan musikken inspirerer ham og om andre inspirationskilder, der hjælper ham i arbejdsprocessen mod de malerier, der fylder hans liv med hårdt arbejde, frustration og stræben. Og som samtidigt fylder hans liv med stor glæde, meningsfuldhed og frihed.

Det var en svær proces for Skorá at finde ind til det, han virkeligt havde lyst til i livet, og det var først sent, at han fandt ud af det og endeligt tog konsekvensen af sine drømme: Skippede det sikre og kastede sig ud i livet som kunstner.

Da arrangementet er et samarbejde med Nykøbing Falsters Aftenskoler bedes man oplyse sin fødselsdato ved tilmelding.

KØB BILLET HER

Arrangementet er støttet af Kulturelt Samråd i Guldborgsund Kommune.

Arrangementet er støttet af Kulturelt Samråd i Guldborgsund Kommune.