Back to All Events

UDSOLGT! Händels Messias med Camerata Øresund

  • Orenæs Saloner 12 Orenæs Skovvej Nørre Alslev, 4840 Denmark (map)

En ægte barokversion i den vidunderlige akustik i Nørre Vedby Kirke.

”Camerata Øresund” med Peter Spissky i spidsen har fået stor anerkendelse fra talrige koncerter i Norden. Camerata Øresund spiller Händels Messias ægte barokmaner, på originalinstrumenter eller kopier heraf og med et lille professionelt kor på 12 dygtige sangere, som klarer såvel solo- som korpartierne. Det bliver i alt 30 medvirkende, som under Peter Spisskys ledelse vil synge og spille en livlig, rytmisk og udtryksmæssig meget intens ”Messias”. Koncerten arrangeres af Orenæs Saloner i samarbejde med ”Camerata Øresund” og modtager støtte af Kulturelt Samråd og Kulturudviklingspuljen i Guldborgsund Kommune og Nordea Bank.

INKLUDERET I BILLETPRISEN er en værkgennemgang torsdag den 1. december kl. 19 - 22 på Postholderens Sted, Guldborgvej 215, 4862 Guldborg. 

"BAROKMIDDAG" kl. 18.00 kan tilkøbes for 125 kr, ekskl. drikkevarer.

NB: DER ER BEGRÆNSEDE PLADSER SÅ DET KRÆVER TILMELDING

gunnarbronholt@gmail.com eller tlf. 40 22 75 85 BÅDE TIL MIDDAG OG VÆRKGENNEMGANG.

VærtindeBirte Pawlik på ”Postholderen” er ikke kun en dygtig kok; hun holder af en utraditionel udfordring og har i gamle kogebøger fundet en ret, som man kunne have spist i Dublin på Händels tid, og som vel at mærke også moderne danskere vil synes er lækker. Dublin var dengang som i dag kendt for sit gode øl, som helst skal være kraftigt og mørkt, og retten bliver ølbraiseret nakkefilet med tilbehør.