Back to All Events

Impromans - forvent det uventede!

Improteater i lille format, som man kender det fra Hatten Rundt, men med udgangspunkt i den klassiske musik og opera. Det er to svenske eksperter på området, der optræder denne dag. Begge underviser de på Malmø Musikhögskola, pianisten Conny Antonov som sangcoach og operasanger Sara Wilén som lærer i musikalsk improvisation for både instrumentalister og sangere. Desuden er Sara ansat som Ph.d. på Musikhögskolan, hvor hun forsker i improvisation.

Impromans, som de kalder sig, har samarbejdet de seneste 10 år og har optrådt mange steder i Europa, bl. a. i København og Beograd, på Ystads Operafestival og Malmø Opera. Begge er de tilknyttet det stockholmske ensemble Operaimprovisatörerna, der opfører hele improviserede operaer på publikums bud.

Ved koncerten vil der også være en lille udstilling, der synliggør ukendte improvisatører fra vokalhistorien og hvordan sangimprovisation som folkelig kunstform stadig eksisterer i dagens Italien.