Back to All Events

JULEMUSIK - I JULEN!

ORENÆS KULTUR BYDER PÅ NOGET UDÆDVANLIGT: JULEMUSIK I JULEN!

December er en herlig måned, hvor julearrangementerne er talrige og julens sange og musik flittigt dyrkes; men når selve juledagene kommer, holdes ikke flere julekoncerter, de glade toner forstummer. Det var ellers her, de skulle lyde allermest, det gør man noget ved på Nordfalster – så hvis nogen skulle få lyst til en afveksling i juledagenes overflod af mad og gaver, kan man indtage musikalsk føde i Nørre Vedby Kirke 3. juledag - også kaldet julesøndag.

Syv sangere fra Kildevældskirken i København synger julemusik fra Danmark, England, Frankrig og Tyskland; der synges korte uddrag af Händels Messias og Bachs juleoratorium; den kendte vuggesang af Brahms ”Geistliches Wiegenlied” for sang, klaver og bratsch fremføres sammen med kgl. kapelmusikus, Tomas Kvæde, som også spiller ”Ave Maria” af Bach/Gounod. På Nørre Vedby kirkes historiske ”guldalderorgel” spilles dansk ”guldaldermusik” med tilknytning til julen, og alle kan stemme i med gode, danske julesalmer i kirkens enestående akustik. "Nordfalsters Domkirke", som Nørre Vedby Kirke også bliver kaldt, ligger i landsbyen Nørre Grimmelstrup, og altså ikke i selve Nørre Vedby.

Koncerten er Orenæs Kulturs julefejring, og den støttes økonomisk af Kulturelt Samråd i Guldborgsund Kommune.

KONCERTEN ER STØTTET AF KULTURELT SAMRÅD I GULDBORGSUND   


Earlier Event: November 28
Tina Kiberg og Tove Lønskov
Later Event: January 1
GIV EN OPLEVELSESGAVE!