Back to All Events

Christina von Bülow Kvartet

  • Nordfalsters Koncerthus 68 Nørre Alslev Langgade Nørre Alslev, 4840 Denmark (map)

Med dette orkester kan du opleve ”von Bülow’’ i to generationer: mor og søn. Altsaxofonisten Christina von Bülow har igennem snart 30 års karriere været skattet af jazzlyttere ikke mindst for sit lyriske spil og en dyb forståelse og kærlighed til musikken, der igennem årene har ramt mangt et hjerte. Den samme begejstring for musikken har sønnen, guitaristen Pelle von Bülow taget til sig, og har i de seneste år sat sit præg på den danske jazzscene som en både fremragende solist og stærk akkompagnatør. Der er et naturligt og helt særligt musikalsk bånd mellem mor og søn, som giver en exceptionel indforståethed og intimitet til musikken. Rytmegruppen udgøres af Daniel Franck på bas og Frands Rifbjerg på trommer. Begge har i en årrække haft et tæt musikalsk samarbejde både med hinanden og med Christina von Bülow, og med disse to sublime musikere til at fuldende kvartetten er der lagt op til en varm aften med jazz på højeste niveau.

Koncerten er del af Vinterjazz 2018.