Back to All Events

Arild Kvartetten spiller Beethoven strygekvartetter #2

  • Nordfalsters Koncerthus 68 Nørre Alslev Langgade Nørre Alslev, 4840 Denmark (map)

LvB#2

Kvartet i G-dur opus 18 nr. 2

Kvartet i Es-dur opus 127

Kvartet i F-dur opus 59 nr. 1

I 2018 fejrer Arild Kvartetten sit 10-års jubilæum med Beethovens samlede strygekvartetter.

Arild Kvartetten har siden sin debut markeret sig blandt de førende danske kammerensembler og høstet mange roser for sin modne og noble spillestil. Kvartetten har turneret i Brasilien, Grækenland, Skotland, Finland og Sverige.

Tobias Durholm er koncertmester i Det Kongelige Kapel. Han har været solist med flere danske symfoniorkestre og optræder jævnligt på internationale kammermusikfestivaler. Tobias spiller på Det Kongelige Teaters Stradivarius fra 1691, ”The Red Cross Knight”.

Johannes Søe Hansen er 1. koncertmester i DR SymfoniOrkestret. Han har optrådt som solist, har en række anmelderroste CD-udgivelser bag sig og er medlem af Copenhagen Classic og Stadler Kvintetten.

Stine Hasbirk Brandt er bratschist i DR SymfoniOrkestret. Hun vandt i 1998 DR P2's kammermusikkonkurrence med Cailin Kvartetten, og i 2000 fik hun juryens specialpris ved den internationale bratschkonkurrence ”Maurice Vieux” i Paris. Stine er en efterspurgt solist og kammermusiker.

Ingemar Brantelid har, efter en karriere som solocellist i Det Kongelige Kapel, nu fuldt ud helliget sig kammermusikken. Han har turneret i Europa med ensembler som Salzburger Solisten og Copenhagen Classic.

 

Nordfalsters Koncerthus

Nørre Alslev Langgade 68

4840 Nørre Alslev

Dronning_Margrethe_fond.jpg