Tilbage til Alle begivenheder

PAPIRTEATER: SKATTEØEN

  • Nordfalsters Koncerthus Nørre Alslev Langgade 68 4840 Nørre Alslev (kort)

Tag med på en forrygende skattejagt på Skatteøen! Mystiske hemmeligheder, farlige pirater og skjulte rigdomme venter. Kan du finde den utrolige skat før dine rivaler? Spændingen er intens, og eventyret begynder nu!

Hvad er papirteater? Modelteater, dukketeater - ja, kært barn har mange navne. Papirteater er et fagudtryk som de fleste nok bare ville kalde et dukketeater. Et andet også ret præcist navn er modelteater. Papir- eller modelteatret er en kopi af et rigtigt teater, dvs kulisser, tæppegang og belysning er faktisk en ret nøjagtig kopi af det rigtige teater - bortset fra, at det hele er lavet af papir eller pap. Så “skuespillerne” er papfigurer med en forside og en bagside. Til gengæld er der skønne perspektiver i papirteatret, flotte kulisser og lyssætninger - og næsten alt kan lade sig gøre, for det er jo “bare” modeller. Arbejdstilsynet har ingen magt her :-)

De fleste kender “Ei blot til lyst” modelteatret, der er en kopi af Gamle Scene på Det Kongelige Teater og mange - især ældre mennesker - har haft et selv og spillet forestillinger for kammeraterne.

Per Høyer Stensnæs har skabt sit eget unikke teater, som forestillingen bliver spillet på.

BØRN 30 KR - VOKSEN 60 KR

Tidligere begivenhed: 21. oktober
PAPIRTEATER: SKATTEØEN
Senere begivenhed: 27. oktober
André Previn og Toni Morrison in memoriam